Uutiset

28.01.2019

Puheenjohtajalta

Pakkanen paukkuu ja lunta on aivan riittävästi. Runsaan lumipeitteen ansiosta Outokummun ladut on saatu erinomaiseen kuntoon. Uutta golfkautta odotellessa kuntoa voi kohottaa vaikkapa hiihtämällä. Runsas lumi antaa myös hyvän suojan Keretin kentälle.

Viime viikolla pidimme ensimmäisen uuden johtokunnan kokouksen. Uudet jäsenet Petri Valjus ja Senja Puodinketo toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi kehittämään seuraa. Ja haasteitahan riittää. Jäsenmäärän lasku on saatava taittumaan ja talouden notkahdus pitää pystyä paikkaamaan.

Syyskokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksut säilyvät ennallaan. Kausipelioikeuksien hinnat nousevat hivenen: henkilöpelioikeus maksaa ensi kesänä 390€ ja perhepelioikeus 580€. Korotuksista huolimatta hinnat ovat edelleen edullisia verrattuna muihin seuroihin.

Talouden notkahduksesta johtuen joudumme tarkastelemaan kaikkia kulueriä kriittisesti. Suurin kuluerämme ovat palkat, joten ensi kesänä palkkaamme vähemmän henkilökuntaa, kuin aikaisempina kesinä.

Viime kesä oli säiden puolesta hyvä golfkesä. Toivottavast ensi kesästä tulee yhtä hyvä. Tavoitteenamme on saada Kertin kenttä hyvään kuntoon jo keväästä lähtien ja palvella jäsenistöämme entistä laadukkaammin.

Pakkasterveisin!

Raimo Tölli

Onnistuneita elämyksiä!