Yleistä

1990 perustettu Outokummun golfseura ylläpitää yhdeksänreikäistä golfkenttää Keretissä noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keretin kenttä sijaitsee entisessä kaivosmiljöössä, jossa maisemaa hallitsee 96 metriä korkea (Euroopan korkein) kaivostorni.Torni on suojeltu, joten kaikki golffarit voivat jatkossakin ihastella yhtä Outokummun lukuisista maamerkeistä.

Puitteet ja tilat: Kierrokselle lähdetään tietysti caddiemasterin kautta. Caddien toimistossa on myynnissä mm. kahvia ja virvoitusjuomia, olutta ja siideriä sekä pientä makeaa ja laajennettu valikoima suolaista purtavaa. Niistä voi nauttia katetulla terassilla. Caddien tiloissa on myös golftarvikkeiden myymälä.

Ykköstiin tuntumaan on valmistunut paviljonki, jossa on juoma-automaatti, mistä virvoitusjuomia voi ostaa joko kolikoilla tai kännykällä.

Väylien kolme ja neljä välissä olevat WC:t on muutettu kompostoiviksi ja niiden käyttömukaavuutta on myös parannettu.

Kentällä on lähipelirange, jossa voi harjoitella chippi-, putti- ja bunkerlyöntejä. Pituuslyöntirange toimii ysiväylän tiiauspaikan vieressä. Kenttähenkilökunnalla on käytössään konesuoja ja pelaajilla on lisäksi nelosväylälle rakennetut laavu ja wc. 


OGS ry:n johtokunta:

Heikura Juha, puheenjohtaja
Niiranen Pertti, kapteeni
Räsänen Kirsi, naiskapteeni
Tölli Raimo 
Kinnunen Jarmo
Siikanen Marko
Försti Petri
Karppanen Heikki
Puustinen Kari

 Historiaa  (klikkaa)